Familie Krekels-Koch

Keuken geplaatst in: Koningslust

Kleur: hoogglans wit en antraciet

Werkblad : Silestone

Apparatuur : Neff

 

Een aantal maanden geleden brachten Ralf en Wendy ons een bezoek omdat zij toe waren aan een nieuwe keuken. Wendy had al flink aan een ontwerp gewerkt en had ook al veel op een rijtje omdat reclame en vormgeving haar vak is. We hebben samen eigenlijk alleen hier en daar nog wat moeten fine-tunen over de kleuren van de keuken en werkblad. Tevens hebben we samen nog goed gekeken naar welke apparatuur het beste bij hun paste. Hieronder een impressie van het eindresultaat. Het is echt een plaatje geworden en wij wensen Ralf en Wendy heel veel kookplezier en nogmaals willen wij hun bedanken voor het vertrouwen.

Erg leuk detail is de voorraad/tv kast, de kids kunnen in deze ruimte ongestoord gamen..

         

Familie Walraven

Keuken geplaatst in: Roermond

Kleur: hooglans wit lak

Werkblad: Silestone

Apparatuur: Neff en Bora

 

Net voor onze voor onze vakantie hebben wij de keuken mogen plaatsen bij familie Walraven. De klanten waren al goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Na een en ander te fine tunen zijn we samen op dit ontwerp uitgekomen. Een mooie lichte keuken van Systemat met een werkblad van composiet in de kleur Kensho. Verder is de keuken uitgevoerd met de apparaten van Neff, alleen de kookplaat is van Bora. Graag willen wij deze familie bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. En natuurlijk wensen wij jullie heel veel kookplezier en geluk in jullie nieuwe woning.

 

Familie Reinders

Keuken geplaatst in: Venlo
Kleur: Wit hoogglans lak
Werkblad: Keramiek
Apparatuur: Miele

Eind vorig jaar liep familie Reinders bij ons binnen met nieuwbouwplannen in Venlo. Na een aantal gesprekken over de keuken kreeg ik een goed beeld van de wensen die zij hadden. Vervolgens zijn we gaan zitten om een schets te maken van hun ideale indeling voor de keuken. Wij zijn trots dat dit eindresultaat is bereikt en wensen de heer en mevrouw Reinders heel veel kookplezier.