Beerens Roggel uw specialist in maatwerk keukens!

Maatwerk keukens bij Beerens Roggel

Op zoek naar de perfecte maatwerk keuken die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften? Ontdek de unieke mogelijkheden bij Beerens Roggel, dé specialist in maatwerk keukens in Roggel en omgeving. Bij ons staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Ons team van deskundige adviseurs staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie en nazorg.


Persoonlijk ontwerp voor uw droomkeuken
Bij Beerens Roggel begrijpen we dat uw keuken meer is dan alleen een functionele ruimte; het is het hart van uw huis, waar creativiteit en functionaliteit samenkomen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige maatwerk keukens die volledig worden aangepast aan uw persoonlijke stijl, ruimte en budget. Onze maatwerk keukens zijn van Made by Das. Een combinatie van Nederlands vakmanschap met unieke ontwerpen die verder gaan dan veel klanten vooraf bedenken.


Kleuren op maat
Bij ons heeft u de vrijheid om uw maatwerk keuken te laten uitvoeren in elke gewenste kleur. Kies uit een uitgebreid palet aan mogelijkheden, waaronder alle RAL-kleuren, Sikkens-tinten, Farrow and Ball nuances en Little Green kleuren. Of u nu gaat voor een tijdloze witte keuken, een gedurfde kleuraccent of een subtiele pasteltint, wij maken het mogelijk.


Hoogte en breedte inkorten zonder meerprijs
We strevem ernaar om uw maatwerk keuken perfect aan te laten sluiten op de beschikbare ruimte in uw huis. Daarom bieden we de mogelijkheid voor hoogte- en breedte aanpassingen zonder extra kosten. Of het nu gaat om het verlagen van een werkblad, het inkorten van kasten voor een optimale indeling, of het aanpassen van de afmetingen van uw keukenmeubilair om te voldoen aan specifieke ruimtevereisten, wij zorgen ervoor dat uw keuken precies past zoals u dat wilt.

Naast het ontwerpen en vervaardigen van prachtige maatwerk keukens, biedt Beerens Roggel ook op maat gemaakte oplossingen voor andere ruimtes in uw woning. Of u nu op zoek bent naar een maatwerk tv-meubel dat perfect past bij uw interieur, garderobekasten die optimaal gebruik maken van uw beschikbare ruimte, een functionele wasruimte die aan al uw behoeften voldoet, of een bijkeuken die naadloos aansluit op uw levensstijl, wij staan voor u klaar. Met onze expertise en toewijding aan vakmanschap zorgen we ervoor dat elk stuk maatwerk meubilair perfect aansluit op uw wensen, stijl en functionaliteitseisen.

Meer informatie over onze maatwerk keukens?

Dan komen wij graag met u in contact!